Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Politikk10. september er det tid for å bestemme hvem som skal bestemme. Foto: Brynjar Benjamin Nystedt

Politikk

Dammann, Josva
2007-09-01
"Jeg er sikker på at jeg kunne lurt to politikere fra samme parti til å diskutere hverandre i filler hvis jeg bare hadde fått dem til å tro at den andre var fra et konkurrerende parti."
Politisk diskusjon
Jeg synes ofte det er vanskelig å få øye på medmenneskeligheten og nestekjærlighet i de politiske debattene. For hva ligger egentlig bak de ordene politikerne sier? De fleste politikere har selvfølgelig et ønske om at alle skal ha det best mulig, men det skinner liksom ikke så godt igjennom når de konsentrerer seg om å få sine politiske motstandere til å se dårligst mulig ut.

Jeg blir faktisk litt provosert når jeg ser politikere diskutere, for det dreier seg veldig sjelden om å løse problemer. Isteden vrir de på hverandres uttalelser og finner punkter å kverulere på. Jeg er sikker på at jeg kunne lurt to politikere fra samme parti til å diskutere hverandre i filler hvis jeg bare hadde fått dem til å tro at den andre var fra et konkurrerende parti.

Å bry seg
Misforstå meg rett; politikerne sier mange fine ting i debattene, men hvem som helst kan prate om en bedre skoledag og støtte til barnehager, pleiehjem og enslige foreldre. Det er stor forskjell på å ønske en forandring og å bry seg.

Politikerne gjør mye, og det blir selvfølgelig feil å dømme dem på bakgrunn av det vi ser på tv. Men noen ganger tenker jeg at jeg kanskje velger på feil grunnlag. For politikk handler ikke om hva man sier, men hva man gjør.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone