Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.

Nye muligheter

Dammann, Josva
2007-02-05
Hvordan går det med nyttårsforsettene?
Nyttårsforsetter
Hvert år lover haugevis av mennesker seg selv og andre at de skal forbedre seg, forandre seg eller gjøre noe annerledes i det nye året.
Jeg vet ikke om du noen gang har klart å overholde noe nyttårsforsett helt til neste årsskifte, eller enda lenger.

Vi er kommet til februar. For min del er det nok dessverre sjelden jeg klarer å holde lenge på løftene om et nytt og bedre liv. Enkelte år er jeg heldig hvis jeg i det hele tatt husker hva jeg lovet meg selv når våren kommer.

Refleksjon
Det er bra å ha en tid hvor man tenker litt ekstra over om det kanskje er noe man burde gjøre annerledes. Selv om jeg som kristen ikke tror jeg trenger å gjøre alt riktig for å komme til himmelen, så er det lurt å ta litt tak i meg selv innimellom.

Jeg lever her og nå. Jeg ønsker å gjøre det beste for meg selv og mine omgivelser. Det er ikke en dum ting å ta seg litt tid til å reflektere over hvor man vil med livet sitt, og hvordan man kan forandre seg til det bedre. Enten man er kristen, muslim, ateist eller noe helt annet.

Ny mulighet
Det høres kanskje banalt ut, men har du tenkt på at du ikke trenger å vente til nyttårsaften med å forandre deg? Selvfølgelig er det kanskje enklere å få et bedre overblikk i juletida, når verden stopper litt opp og man feirer overgangen til et nytt år.

Men det er ingen vits i å vente til neste årsskifte hver gang du bryter et nyttårsforsett, gjør noe du angrer på eller finner ut at du spiser litt for mye godteri. Det er ikke farlig gjøre litt store valg selv om det ikke er nyttårsaften. Hver dag kan være starten på et nytt år.

For å si det med en god gammel klisje; hver dag er en ny mulighet.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone