Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Store navn til SkjærgårdsMaria Solheim på hovedscenen for to år siden. Foto: Johannes Holmedahl

Store navn til Skjærgårds

- endelig noe for de ikke-kristne
Holmedahl, Johannes
2004-05-23
Store navn står på plakaten til årets skjærgårdsfestival: Christian Ingebrigtsen, Idol-Maren, Maria Solheim og Extol. Endelig tør arrangørene å nå ut til flere enn etablerte kristne.
Skjærgårds music & mission kommer seg fra år til år. Bedre og bedre artister finner frem til scenene som skal underholde ungdommene på Risøya i begynnelsen av juli. Arrangørene overrasker med å skaffe Christian Ingebrigtsen, en utradisjonell artist på en "kristen festival".

På programmet står også Petra. "Hardrockerne" fra det glade 80-tallet som alle i den kristne ungdomsklubben syntes nesten var på kanten - fordi det lignet litt vel mye på sekulær musikk... Det er kjempekult for oss som har vokst opp i et kristent miljø, men neppe et trekkplaster for ikke-kristne konfirmanter som virkelig burde vært målgruppen for et så sinnsykt bra arrangement som Skjærgårds. Ja, for det er dritbra på Risøya!

Nå skal jeg bite i meg dissinga om Petra. For så lenge Ingebrigtsen står på scena er det helt greit å ha noen kristenband også. Så lenge det er nok scener til både å kunne kjøre sekulære og kristne artister. For man kan ikke mate to forskjellige målgrupper samtidig. Med mindre man har muligheten til å skaffe ei som både er profilert kristen og annerkjent blant ikke-kristne fjortiser. Men Maria Solheim finnes det kun en av.

All ære til dere i Skjærgårds for baller! Men pass på å velge markedssegment med omhu. Og pass på at veien dere velger dit er målrettet. Lykke til!

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone