Forsiden

Redaksjonen
Møt oss som lager Jay.no.

5 siste
Sett inn en kode og du får de 5 siste nyhetene fra Jay.no på din side...

Nedlasting
Logoer

Logo (EPS)
Logo (GIF)
Logo liten (GIF)

Knapper
Knapp 1 120x80 (GIF)
Knapp 2 120x80 (GIF)

Jay-figurer
JPEG
EPS
JPEG
EPS
JPEG
EPS

Vektor-editering av EPS-filene krever Illustrator 10

Bannere
Lei kjip kristendom!
(GIF)
Tristendom?
(GIF)
Les ny andakt hver dag
(GIF)
Les alt om SMS-Bibelen
(GIF)
Hva synes du om Jesus?
(GIF)

Hva er Jay.no?

Jay.no er et nettmagasin for ungdom. Jay ønsker å gi et riktigere bilde av kristendom, Jesus og kristne enn det media ofte gir. Fokuset skal ikke være på krangler og diskusjoner som kristne tar opp i tide og utide, men på Guds kjærlighet til mennesker og den kjærligheten alle bør vise hverandre. Jay skal også gi kristne inspirasjon og mer kunnskap om fyren vi digger. Jay har ikke-kristne og ny-kristne mellom 15 og 25 som primær målgruppe.

Jay.no het frem til april 2003 GospelJr. GospelJr ble lansert 15. januar 2000 da ungdomssiden C.jr (som startet høsten 1999) inngikk en samarbeidsavtale med GospelSearch. C.jr ble startet av Johannes Holmedahl.

Jay.no har helt siden starten hatt stadig økende besøkstall, og ligger pr dags dato rundt ca 15.000-17.000 besøk pr. mnd.

Jay.no drives på frivillig basis. Alle som skriver, tar bilder, designer og programmerer gjør dette uten lønn.

Jay.no inneholder nyheter om det å være kristen, om kristendom, om kristen musikk, og om kristne musikere og andre personligheter. Vi har daglig andakt fra boken "En helt overkommelig Bibel", i tillegg til andre andakter, skrevet av unge, for unge. Musikken vi anmelder har kristne tekster. Jay.no er stedet der du hele tiden får siste nytt om SMSbibl (Markus- og Johannesevangeliet i SMS-versjon). I tillegg kan du logge inn på VIPclub'en og spille spill, løse quizer, teste vår SMSolizer, høre MRK som lyd og mye mer!

Jay.no ønsker å kommunisere med leserene på et språk de forstår, og prøve å kutte ut mest mulig "kristen-uttrykk" som iblant kan oppfattes som utelukkende. Ord som brukes på Jay.no skal være ord som brukes av unge rundt om i Norge, og ikke bare i kristen sammenheng. F.eks er det ikke lov å skrive: "å brenne for kristus", med mindre man mener å brenne en fyrstikk...


Copyright
Jay.no er et varemerke for Kommunion as. Kopiering av sidens innhold uten Kommunions tillatelse er strengt forbudt. Ønsker du å bruke tekst eller bilder fra Jay-sidene, anbefaler vi deg å ta kontakt. Alt innhold på siden står for journalistens egen regning, og er ikke nødvendigvis Jay og Kommunion as sine meninger.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone