Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Unison - alt på en gang- Vi har mye og komme med og masse og lære, sier Eirik Mills, som nå er på reise i India og Bangladesh. Foto: Vibeke Tollefsen

Unison - alt på en gang

Tollefsen, Vibeke
2003-03-19
Hva får du hvis du legger sammen dette: Korsang, moro, India, Playstation (3 stk i et rom), Gud, moro, tre forskjellige kor på en gang, Bangladesh, karaoke, masse lovsang, moro og litt mat. Svaret er: UNISON, tre ungdomskor på Romerike som slår seg sammen og lærer bort sine egne sanger til hverandre.
Vi ble alle bedre kjent med hverandre, Gud og nye sanger. To herrer ved navn Eirik Mills og Pål Atle Normann sto i bresjen for det meste og sørget for en bra gjennomført helg!

Men det er mer: Eirik Mills, Sindre Skeie og Bent Erik Hodnebrog er nå i India og Bangaldesh. Sammen med lovsangsgruppen Singspiration fra India skal de hjelpe å starte et lignende arbeid blant ungdommene i Bangladesh. Eirik Mills forteller at han ikke har vært i et «typisk» misjonsland før og er spent på hvordan det vil være. Derfor er det godt å ha med seg en som har vært i de traktene før. Bent Erik (kanskje bedre kjent som BanglaBent) har vært i Bangladesh i 6 måneder og har opplevd mye av kulturen, arbeidet og maten! Det er alltid godt å ha med seg en «lokalkjent» på teamet.

Eirik forteller også at dette først kun var et lokalt prosjekt, men etter at ACTA - Barn og Unge i Normisjon tok kontakt er det blitt en skikkelig internasjonal dreis over korsamarbeidet. Og det er jo alltid bra hvis vi fra det kalde Norge kan være med å hjelpe til i betydelig varmere land. Stilig at denne helgen ikke bare gjør noe for oss, men også for ungdom som ikke er i nærheten av å ha det samme tilbudet som oss. De tre korene markerte dette ved at alle signerte en gitar som gutta skal ta med seg og gi til ungdommene i Bangladesh.

Karaoke halve natta
Jeg og mange flere debuterte på karaoke-fronten denne helgen. Vi holdt altså på i fem timer i strekk og det var vanvittig gøy og anbefales på det sterkeste! Vi hadde også et bra møte (Get Free Service) på lørdagskvelden der det blant annet var mulighet for å tenne lys, skrive bønne- og angrelapper, gå til forbønn og synge lovsang. Alt på en gang. På søndag deltok vi på gudstjenesten og sang de sangene vi hadde lært i helgen. Og UNISON skal også ha to konserter til i løpet av våren.

De fleste var tydelig slitne, men jeg så hvertfall ingen sure miner når vi dro til hver vår plass, et sted på Romerike.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone