Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
W.W.J.W?Nettet er fult av videoer. Men ikke alle er like egnede for god kristen ungdom. Jay.no gir deg oversikten over hvilke nettvideoer du bør se! Foto: Collage: Josva Dammann

W.W.J.W?

Dammann, Josva
2007-02-13
What Would Jesus Watch? Jay.no forteller deg hvilke videoklipp som er hottest blant kristne akkurat nå.
Videojungel på nett
Det kan virke som nettet er fylt til bristepunktet med sider som YouTube. Sider hvor man kan lete seg fram til videoklipp av alt fra musikkvideoer til talentløs småprat.

Det kan virke vanskelig å få oversikt over alle alternativene. Derfor har vi gjort sorteringsjobben for deg. Her er videoklippene som alle kristne burde se.

Djevelen er en løgner:
Et svært tidsriktig band, både når det gjelder form og musikkstil. Dessuten har sangen en uforglemmelig tekst med svært viktig budskap.


Stor bibel:
Det sies at man skal ikke dømme bøker ut fra coveret. Gjør heller som denne karen, og døm menneskene ut fra biblene deres!


Meant to live:
Switchfoots sang meant to live har blitt brukt som filmmusikk i filmen Spiderman 2. Dermed har sangen to offisielle musikkvideoer. I tillegg har flere av bandets fans laget egne videoer til sangen. Det er det originale konseptet i denne videoen som etter vår mening gjør den til en av de beste fanvideoene til "Meant to live"!


Otto Jespersen elsker Jesus:
Otto Jespersen møtte opp på frokost-tv hos den kristne Verdikanalen. Er virkelig godklumpen på vei til å bli en kristen? Se, og avgjør selv!


De nye gitarkameratene:
Hvem kan vel bli lei av Leonard Choens sang Hallelujah? Her er den uforglemmelige tolkningen til Lind, Nilsen, Fuentes og Holm! (Legg spesielt merke til Linds konsentrerte innlevelse).

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone