Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
W.W.J.N.W?Nettet er fult av videoer. Men ikke alle er like egnede for god kristen ungdom. Jay.no gir deg oversikten over hvilke nettvideoer du bør holde deg langt unna! Foto: Collage: Josva Dammann

W.W.J.N.W?

Dammann, Josva
2007-02-21
What Would Jesus Not Watch? Jay.no forteller deg hvilke videoklipp du bør styre unna.
Videojungel på nett
Det kan virke som nettet er fylt til bristepunktet med sider som YouTube. Sider hvor man kan lete seg fram til videoklipp av alt fra musikkvideoer til talentløs småprat.

Det kan virke vanskelig å få oversikt over alle alternativene. Derfor har vi gjort sorteringsjobben for deg. Her er videoklippene du som kristen ikke under noen omstendigheter må finne på å se:

Islam vs. Kristendom:
En TV-debatt som ender med at kristne og muslimer blir enige om noe… Et videoklipp du for all del ikke må se på. Vi foreslår at du pugger internettadressen, så du får styrt unna i tide om noen skulle prøve å lure deg til å se videoen.


Parodien på De nye gitarkameratene:
Vi finner ikke noe positivt å si om en video som gjør narr av artistene Lind, Nilsen, Fuentes og Holm, som var så kreative at de covret Leonard Choens sang Hallelujah. Denne videoen må for enhver pris ikke anbefales. Vi angrer nesten litt på at vi i det hele tatt nevnte den.


Julens ånd?:
Hva skjedde med å vende det andre kinnet til? Vi kan ikke anbefale denne videoen av en tydelig våpenkjær, og antakelig maktsyk pastor. Tusenvis av barn verden over kan begynne å gråte av mindre; vi kan ikke anbefale dette.

Men det er fristende!


Finn en kirke:
Et forferdelig utklipp fra TV-serien "King of the hill". Det er nesten så de oppfordrer kirkene til å konkurrere.


Revelation 9:11:
Vi kan dessverre heller ikke anbefale denne filmen. Den begynner lovende, men når filmskaperne i rulleteksten frister seerne til å smake på hundekjeks, blir vi nødt til å slå alarm! Hvis du ved et uhell skulle komme til å trykke på linken under og se videoen, må vi bare advare deg:
"Do not try this at home!"

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone