Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
HåpAksjon Håp jobber innen områdene helse, vann, utvikling av lokalsamfunn, utdanning og forsoningsarbeid. Foto: www.aksjonhap.no

Håp

Dammann, Josva
2006-12-06
10. desember kan du hjelpe noen til å hjelpe andre med å hjelpe seg selv.
Bekjempe urett
- Aksjon Håp skal bekjempe urett ved å hjelpe mennesker i nød, skriver Aksjon Håp på sine hjemmesider. 20 forskjellige organisasjoner står sammen bak prosjektet som har gjort søndag 10. desember til sin store innsamlingsdag.

- Inntektene fra Aksjon Håp vil bli brukt til å avhjelpe nød, og skape langsiktig bærekraft, heter det på aksjonens hjemmesider.

Konkret støtte
Aksjon Håp jobber innen områdene helse, vann, utvikling av lokalsamfunn, utdanning og forsoningsarbeid. Målet er at de som blir hjulpet etter hvert skal kunne klare seg selv på grunn av hjelpen de har fått.

Blant de konkrete sakene Aksjon Håp støtter er bygging av til sammen 100 skoler for undertrykte barn i India og et hjelpeprogram for barnesoldater i Kongo.

Det hjelper
Et eksempel på at hjelpearbeidet fungerer finnes i Mali, hvor det hender at mennesker dør på grunn av skittent drikkevann. Aksjon Håps hjemmesider kan fortelle om en stor familie som med støtte på bare 500 kroner fikk en brønn som gir dem rent vann i minst 20 år.

10. desember kan du støtte Aksjon Håp ved å gi til bøssebærere som samler inn penger over hele landet. Hvis du ikke kan bidra med penger, eller hvis du ønsker å gjøre mer, så kan du selv bli bøssebærer gjennom Aksjon Håp sine hjemmesider.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone