Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Fuktig festivalInngangen til festivalområdet på søndag kveld, før himmelens sluser åpnet seg. Foto: Josva Dammann

Fuktig festival

Dammann, Josva
2007-07-03
Skjærgårds er tilbake, våtere enn noen sinne. Men ellers er alt stort sett det samme gamle.
Fuktig festival
Det var nok mange som våknet mandag morgen og lurte på om Gud hadde brutt sitt løfte til Noa om å aldri mer la hele jorden oversvømmes av vann. I løpet av natten hadde det begynt å regne, og det ble ikke bedre utover kvelden på den første dagen av skjærgårdsfestivalen. På tross av en forholdsvis lang periode med opphold midt på dagen ble det desto våtere vær utover kvelden.

Lett underholdning
I år har festivalen bygget ut og ommøblert en del på festivalområdet. Blant annet er hovedteltet "bigtop" blitt enda større. Da det var tid for åpningsmøte og årets første happening 19.30 søkte de fleste av de hittil 2200 registrerte deltakerne inn i det utbygde teltet og sørget for god stemning mens halvmorsome konferansierer, årets festivalband med Rudi Myntevik i spissen, taleren Vegard Husby og danserne i team helli.da gjorde sitt beste for å underholde og inspirere rundt temaet "Hvem sier dere at Jesus er?".

Det samme gamle
Dessverre var det lite å heve øyebrynene for den første dagen på skjærgårds music & mission festival 2007. Konserten med festivalens eget band Roadservice var riktignok en positiv overraskelse, og du skal lete lenge etter god stemning på linje med den du kunne finne på sorthvit-scenen under konsertserien "damenes aften" der tre kvinnelige artister underholdt skjærgårdspublikummet.

Etter min mening var det disse tre artistene som sørget for dagens musikalske høydepunkter. Det er godt å hvile både sjelen og de fuktige føttene etter en lang og våt dag.

I tørre og våte dager, på godt og vondt, Skjærgårds er fortsatt den samme.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone