Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Positiv rock- Vi vil at opptredenene våre skal være ville og sinnssyke, og alt det gode som rock burde være, sier Stryper. Foto: Brynjar Benjamin Nystedt

Positiv rock

Dammann, Josva
2006-07-31
Både Iron Maiden og Dreamtheatre har varmet opp for Stryper. Puddelrockerne er ikke redde for å fortelle at de er kristne, men de er litt forsiktige med å gjøre det.
Stryper var ekstra store en gang på 80-tallet. På et tidspunkt lå de inne på MTVs hitlister med tre låter samtidig.

Gaver fra Gud
- Vi vil aldri ta det for gitt, sier Stryper og refererer til talentene sine når Jay.no møter dem på en pressekonferanse på Skjærgårds Music and Mission Festival. Gutta har strengt tatt blitt menn nå, men gjennom hele karrieren har de sett på talentene sine som gaver fra Gud. Dermed forteller de fire bandmedlemmene gjerne at budskapet de vil formidle er om Gud og Jesus, og at de ber om at Gud må vise dem hva de skal gjøre.

Positivt
Bandmedlemmene forteller om hvordan de vokste opp med band som Van Helen, Judahs priest og KIZZ, men ikke likte at det bandene formidlet var så negativt. Selv om Stryper ikke alltid har vært like tydelige på sin kristne tro, har de alltid villet formidle et sterkt og positivt budskap, sier de.

- Vi vil at opptredenene våre skal være ville og sinnssyke, og alt det gode som rock burde være. Men også med et godt budskap, forklarer mennene som fortsatt henter inspirasjon fra 80-tallets hårmoter.

- Vi ønsker at publikum skal forlate konserten vår med håp og være oppmuntret, forteller puddelrockerne.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone