Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Kristenrock på TV2David André Østby synger for full hals under innpillingskonserten til CDen Highest of the high. Foto: Christer Aas

Kristenrock på TV2

Dammann, Josva
2006-06-16
TV2 har kjøpt opp rettigheter til å sende liveopptak fra UngFilas lovsangskonsert Highest of the high, melder ungdomsmiljøet på sine nettsider.
TV-konsert
Lørdag 5. august kommer TV2 til å sende det første av to halvtimes programmer fra konserten som utgjør UngFilas første DVD. Nøyaktig tidspunkt for det andre programmet er ikke fastsatt, men er planlagt sendt en gang før jul.

Profesjonell produksjon
Kjell Bie i TV2 forteller til avisa Magazinet at konserten kommer til å redigeres litt for å tilpasses fjernsynsformatet.
- Det er kanskje noe av det sprekeste musikalske vi har sendt innenfor en kristen sjanger. Det er en veldig flott produksjon med veldig fin musikk, understreker Bie i samme intervju.

- Vi har lagt lista så høyt vi har maktet. Derfor er det gøy at TV2 synes dette er så bra at de velger å sende dette på nasjonal tv, sier Mikael Svartdahl på UngFilas hjemmesider.

Gled deg!
Da Jay.no anmeldte DVDen tidligere i år fikk den terningkast 5.
- Musikken er framført av musikere fra øverste hylle og musikalsk sett står utgivelsen lite tilbake for dagens populærmusikk, skrev anmelderen da.

Det er bare lene seg tilbake og glede seg til 5. august.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone