Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Mer Narnia!- Burde ikke du kreve høyere lønn når vi skal lage ny film? Foto: www.narnia.com

Mer Narnia!

Lea, Steinar
2006-02-11
I fjor ble vi gitt filmen "Legenden om Narnia – Løven, heksa og klesskapet", som du ennå kan se på kino i disse dager. Nå vil Disney igjen få C.S. Lewis til å smile i graven, med mer Narnia på lerretet!
At filmatiseringen av enda en Narniabok får den avdøde fantasy-forfatteren til å smile kan vi jo selvsagt ikke vite, men ut i fra salgstallene kan vi i alle fall konstatere at Disney smiler godt. "Løven heksa og klesskapet" har til nå spilt inn omtrent fire milliarder kroner på verdensbasis, og hele 535 000 nordmenn har sett filmen på kino.

Prins Caspian
VG Nett skriver at oppfølgeren til suksessen vil få verdenspremiere julen 2007, og tittelen "Legenden om Narnia – Prins Caspian". Som den første filmen blir også denne laget av Shriek-regissør Andrew Adamsson. Handlingen skal basere seg på bok nummer to i bokserien, da søsknene Pevensie kommer tilbake til Narnia. Det skal nå ha gått hele tusen år siden de forlot eventyrlandet.

Planlegging
Den nye filmen skal allerede ha kommet et godt stykke inn i planleggingsprosessen, så da er det vel bare for oss å glede oss til julen 2007. Imens kan vi jo lese alle Narnia-bøkene både én og to ganger til. Vi kan allerede lukte spenning, kjærlighet, mer kamp mellom ondt og godt, og alt det andre som følger med når vi blir med på reisen til Narnia.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone