Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Dyr asfaltHvordan ville Jesu liv ha utspillt seg i dagens samfunn? Det har ikke vært lett å få ferdig filmen Asfaltevangeliet. Foto: Faksmile fra filmtraileren

Dyr asfalt

Dammann, Josva
2006-01-31
Premieren på filmen Asfaltevangeliet har flere ganger blitt utsatt på grunn av økonomiske problemer. «Jeg er glad for at jeg ikke visste hva jeg gikk til før jeg begynnte», sier filmskaper David Åleskjær til Jay.no
David mot Goliat
Arbeidet med filmen Asfaltevangeliet har nok blitt en liten kamp mot Goliat for David Åleskjær og hans team. Da første scene på filmen om en Jesus født i vår tid, ble spillt inn i 2001 var planen at filmen skulle være ferdig til premiere i 2003. På grunn av økonomiske problemer gikk det ikke helt slik filmskaperne ønsket.

Målet i sikte
- Det er dyrt å være fattig, har jeg funnet ut, for da får man de dårligste avtalene hele tiden, forklarer produsent og regissør Åleskjær. Jobben med å filmatisere boken han selv har skrevet, ble cirka tre år lengre enn planlagt. Likevel er målet nå i sikte. En trailer til filmen som har blant annet Tommy Karlsen, Bjørn Sundquist og Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha på rollelisten er nå på nettet.

- Nå gjenstår bare litt finpuss på lyden, forsikrer Åleskjær. - Selv må jeg bare gjøre noen tonn papirarbeid før premieren, og det er jo det morsomste jeg vet (NOT!), ler 23åringen.

Oppfølger
Men selv om det har vært en litt vanskelig start, er ikke David skremt fra å kjempe med flere filmbusjetter.
- Når vi skal i gang med oppfølgeren om ikke altfor lenge, blir det bedre økonomisk planlegging, noe som vil halvere budsjettet og gjøre at filmen vil ta mye mindre tid å lage, avslutter Åleskjær entusiastisk.

Du kan se den ferske traileren til Asfaltevangeliet ved å klikke på linken under "se video" øverst til venstre på denne siden. Den ferdige filmen har premiere 23. mars.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone