Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
QuartKanye West er en av artistene som besøker Quartfestivalen i sommer. Foto: Amy V. Cooper, kanyewest.com.

Quart

Dammann, Josva
2006-01-24
fra 4. til 8. juli er det klart for Quartfestivalen i Kristiansand. Blant de bookede artistene er rapperen Kanye West som i 2004 hadde en hit med sangen Jesus Walks.
Quartfestivalen har begynnt arbeidet med å booke artister til sommerens festival. Flere av bandene som har takket ja legger ikke skjul på sin kristne tro.

Fra 4. til 8. juli i år blir det som vanlig stor musikkfestival i Kristiansand. Denne gangen står flere kristne på scenen. Ikke for å holde lange kjedelige taler, men for å spille musikk. God musikk.

Tett ved sia mi går Jesus
Rapperen Kanye West har vært svært profilert de siste årene; både som artist og produsent. Den nye CDen Late registration har vært plassert høyt oppe på mange lister over de beste CDene i 2005. På tross av en ordbruk som de færreste ville brukt i kirken har han vært tydelig når det kommer til hva han tror på. I 2004 kom singelen Jesus Walks. En litt utradisjonell versjon av barnesangen Tett ved sia mi går Jesus.

Honning og skarpe trommer
I 2004 kom det store gjennombruddet for bandet Silver i det norske musikklandskapet. Med seg hadde de skarp musikk, dårlig engelskuttale og åpenhet rundt hva de trodde på. I 2005 forlot i midlertid vokalist Emil Nikolaisen bandet. Men hva gjør det når han danner et nytt kritikerrost band? "Serena Maneesh leker lett med kontrastene støy og søte melodier. En harmoni som smaker honning og som får rockefoten din til å trampe i takt med de skarpe trommene" skrev Jay.no etter en konsert i fjor. Også disse gutta står på scenen under Quart i år.

Og apropos Nikolaisen. The loch ness mouse, med Emil Nikolaisens søster Hilma Nikolaisen ved trommene, dukker også opp på Quartfestivalen i år.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone