Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
God jul!Foto: Josva Dammann

God jul!

Dammann, Josva
2005-12-24
Nå er det jul igjen! Venner, famile, juletre, gaver, mat, tradisjoner og julestress. I kveld senker forhåpentligvis julefreden seg over alle hjem.
Nå er det jul igjen! Tiden flyr. Ting skjer fort. Det er ikke lenge til det er nyttår. Før vi vet ordet av det er vi i 2006, og plutselig er det jul igjen.

Tiden før jul har kanskje vært hektisk. For mange skal det ikke mer til enn ordet julehandel før det pipler fram svette i pannen mens pulsen begynner å hamre i en rytme man ikke akkurat forbinder med rolige julesanger.

Et barn er født i Betlehem synger vi. Julen er den tiden da vi feirer at Jesus kom på besøk til oss på jorden. Det finnes flere historier om at Jesus kom på besøk i bibelen. i Lukas 10. 38-40 står det:

Da de dro videre, kom han til en landsby der en kvinne som het Marta, tok imot ham i sitt hjem. Hun hadde en søster som het Maria, og Maria satte seg ned ved Herrens føtter og lyttet til hans ord. Men Marta var travelt opptatt med alt som skulle stelles i stand. Hun kom bort til dem og sa: «Herre, bryr du deg ikke om at min søster lar meg gjøre alt arbeidet alene? Si til henne at hun skal hjelpe meg.» Men Herren svarte henne: «Marta, Marta! Du gjør deg strev og uro med mange ting. Men ett er nødvendig. Maria har valgt den gode del, og den skal ikke tas fra henne.»

Læxe med Gud
Mange har nok stresset rundt i Marta-tempo før jul. Det er bra å få ting gjort, men ikke glem at noen ganger er det fint å bare kunne sette seg ned og slappe helt av. Og kanskje til og med være litt sammen med Gud. Du behøver ikke si noe. Han er alltid der. Bare sett deg ned med ham.

Vi feirer tross alt at han kommer på besøk.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone