Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Ny redaktør for Jay.noMed et ekte amerikansk hilsebilde, markerer "gammelredaktør" Holmedahl (t.v.) og "nyredaktør" Dammann det kommende maktskiftet. Foto: Irene Buxrud Johnsen

Ny redaktør for Jay.no

,
2005-11-26
1. desember får Jay.no ny redaktør; Josva Dammann. Johannes Holmedahl, som som startet Jay, mener det er på tide å la ungdommen ta over.
1. januar slutter dagens redaktør i Kommunion as, som eier Jay, og blir Art Director i magasinet REIS.
- Når jeg slutter i Kommunion er det også naturlig for meg å slutte som redaktør i Jay, forteller Johannes Holmedahl. - Samme hva er dette et naturlig tidspunkt for å gi stafettpinnen videre.

Oppstarten
Jay.no ble startet av Holmedahl i 1999.
- Da jeg startet Jay hadde jeg vært kristen i ca tre måneder. Jeg var 19 år, og hadde både tid og krefter til å legge inn masse ressurser i siden, forteller Johannes. - Nå, når jeg har passert 25, og dermed ligger utenfor Jay.nos målgruppe, føles det naturlig å la en unggutt som Josva slippe til.
Josva Dammann begynte som journalist i Jay i våres. Han går siste året på dramalinjen ved Hartvig Nissen Videregående skole i Oslo.
- Josva er en genial mann. Fra første artikkel jeg fikk fra han, forstod jeg at jeg hadde fått tak i et talent, smiler Holmedahl. - Dammann er 18 år, men skriver som en erfaren journalist. Han gjør god research, klarer å ha flere tanker i hodet samtidig og forstår til og med de tekniske løsningene på Jay - nesten uten å bli satt inn i det.

Veien videre
- Dette blir dritfett!, sier Jay.nos kommende redaktør.
Men han understreker at han ikke nødvendigvis tror det blir lett å ta over for en som har seks års erfaring.
- Jeg har vært fast leser av Jay.no i rundt fire år, og beundrer det grunnlaget Johannes har lagt, forteller Dammann.
Blant målene han har satt seg står blant annet hyppigere oppdateringer på forsiden.
- Jeg håper vi kan gjøre nye og kreative ting, tenke litt utenfor det som vanligvis publiseres på Jay, sier han. Samtidig understreker han at fokuset kommer til å være det samme.
- Vi ønsker ikke å være en nettside som hjelper kristne med å krangle om homofili og alkohol. Det hjelper verken oss, eller andre. Fokuset skal være på det som samler oss; en Gud som bryr seg.

Redaktørskiftet skjer 1. desember, med Holmedahl som assisterende redaksjonsmedlem den siste måneden.

Historikk
Jay.no ble startet av Holmedahl i 1999, da under navnet C jr som ble omdøpt Gospel jr da C jr og GospelSearch as (nå Kommunion as) inngikk samarbeidet om siden. Gospel jr ble relansert som Jay 7. april 2003, som en del av lanseringen av SMS-Bibelen.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone