Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Preken på kaffekoppen

Preken på kaffekoppen

2005-10-26
Den amerikanske kaffekjeden Starbucks skal trykke sitater fra 60 kjente amerikanere på kaffekoppene sine. Blant de siterte er pastor og suksessforfatter Rick Warren.
Kaffegiganten Starbucks har tidligere skapt furore ved å trykke en del kontroversielle sitater på sine kaffekopper. Gjennom året kommer firmaet til å trykke mer enn 60 sitater fra forskjellige skribenter, forskere, musikere, idrettsfolk og politikere, skriver Magazinet.no. Firmaet opplyser at kampanjen er ment å fortsette tradisjonen med en koselig prat over en kopp kaffe.

Kristent budskap
For første gang skal kaffekjeden trykke et kristent sitat på koppen. Pastoren i menigheten Saddleback Baptist Church, Rick Warren, er en av amerikanerne som skal siteres. Pastoren har gitt ut flere bøker som brukes flittig av flere norske menigheter, og han ligger på magasinet TIME sin Topp 25-liste over viktige "evangelicals" i statene.

Rick Warrens budskap på kaffekoppen kommer til å se slik ut:
"Du er ikke et uhell. Dine foreldre planla kanskje ikke at du skulle bli født, men Gud ville det. Han ville at du skulle leve og skapte deg med en hensikt. Å sette søkelyset på deg selv vil aldri forløse den egentlige meningen med livet ditt. Du ble skapt av Gud og for Gud og inntil du skjønner det, så vil aldri livet gi mening. Bare i Gud forstår vi hvor vi kommer fra, vår identitet, vår betydning og vår skjebne."

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone