Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Kommunion redder P7- Man har allerede muligheten til å høre P7 via mobiltelefon, forteller Anders Torvill Bjorvand, daglig leder i medieselskapet Kommunion. Foto: Johannes Holmedahl

Kommunion redder P7

Holmedahl, Johannes
2005-11-07
Den kristne radiokanalen P7 stod i fare for å bli nedlagt dersom de ikke fikk nye eiere. Nå overtas kanalen av medieselskapet Kommunion som står bak Kristen.no og Jay.no.
Portalen Kristen.no har store planer for videreføring av den kristne radiokanalen P7. Nettstedet, som skiftet navn fra GospelSearch.no tidligere i år, vil i første omgang overta driften av P7s nettradio.
- Vi vil samarbeide tett med redaksjonen i Bergen, hvor Johnn Hardang fortsatt vil produsere og redigere programmer, sier daglig leder i Kommunion, Anders Torvill Bjorvand.

Mobilradio
Gjennom et samarbeid med Nordic Webradio skal den kristne radiokanalen, som blant annet sender det siste innen kristen musikk, gjøres tilgjengelig via ny teknologi.
- Nordic Webradio gjør den samme jobben for P4 og Kanal 24, forteller Bjorvand. - Gjennom IP-basert radio har man allerede muligheten til å høre P7 via mobiltelefon.

Kristen.no/.se
Kristen.no er i dag en relativ enkel startsider med kristen søkemotor, daglig andakt, spill og kristne nyheter. Men planene fremover er å bli "kristen-Norges" fullserviceportal.
- Målet er at kristen.no skal være stedet for all kristen informasjon for deg og meg, for smågrupper i menigheter, for hele menigheten og for kristne organisasjoner.

Og kristen.se ble i sommer kjøpt opp fra svenske New-Agere:
- Dette er en del av vår nordiske satsning, smiler Anders. - Vi ønsker å strekke oss utover Norges grenser. Og da er Sverige et naturlig steg videre.

Kommunion as
Medieselskapet Kommunion het inntil nylig GospelSearch as, og står blant annet bak nettstedene Kristen.no, Jay.no, Jesus.no og BigFather.no, i tillegg til at de er medeiere i Barnas.net og var med på å arrangere Glory! i Oslo Spektrum 1. januar i år. Kristen.no har over 30.000 besøk i måneden, mens Jay.no ligger på ca halvparten.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone