Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Bush uenig med Darwin- Det bør undervises i begge teorier så folk forstår hva debatten handler om, sa Bush til en gruppe journalister i Texas. Foto: White House photo/Paul Morse

Bush uenig med Darwin

Holmedahl, Johannes
2005-08-11
President George W Bush tror ikke vi stammer fra apene. Sammen med USAs konservative kristne går han inn for å stille spørsmål ved Darwins evolusjonsteori i amerikanske skolebøker.
USAs president George W Bush mener noen ting er for komplisert til å kunne forklares med den 150 år gamle evolusjonsteorien, og mener at en høyere makt må være innblandet.
- Det bør undervises i begge teorier så folk forstår hva debatten handler om, sa Bush til en gruppe journalister i Texas.
Biologilærere mener USA risikerer å bli utledd i resten av verden som følge av presidentens utsagn, og at det er unødvendig å bruke undervisningstid på på denne motteorien, i følge Svenska Dagbladet.
Bush mener at visse deler av mennesket, for eksempel øyet, er for komplisert bygget til at vi kan stamme fra apene. Uttalelsen blir, i følge Verdens Gang, tolket som nok en støtte fra Bush til det kristne ytterste høyre i USA.

Årets dummeste
I juli mottok George W Bush prisen World Stupidity Awards 2004, for uttalelsen "They never stop thinking of ways to harm America, and neither do we". Det er derfor vanskelig å si om hans uttalelse om utviklingsteorien tas seriøst av skolebokforfatterne.
Det stormer rundt presidenten for tiden. I følge NBC viste George fingeren til pressen utenfor Capitol Hill forrige uke. Videoen ble vist på Jay Lenos Tonight Show samme kveld, i følge Verdens Gang. I følge Det hvite hus var det tommelen som ble hevet.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone