Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Bare dårlig teltChristoffer Svartdahl midt i et hopp sammen med Lovsangtsteamet fra Ungfila. Foto: Josva Dammann
Det finnes ikke dårlig vær...

Bare dårlig telt

Jay på Skjærgårds!
Dammann, Josva
2005-07-05
Skjærgårds Music & Mission Festival åpnet på mandag med fint besøk og konsert av Ole Børud. På tross av regnvær er det mye å se fram til i følge festivaldeltagerene.
Mange som hadde sovet i telt fra Søndag våknet våte mandag morgen. Flere ropte om hvor våte alle tingene deres var og ryktene svirret om at godværet, i likhet med mange andre, ikke kommer før på torsdag. Likevel er det mye å se fram til både når det gjelder konserter og det sosiale.

Kanskje kommer kongen
På årets første happening i Big Top var det annonsert med fint besøk. Om det ikke var mange gallakjoler og smokinger, så kan man da alltids kalle publikummet feststemt. Når alle, fra scenen, ble oppfordret til å hoppe og ta skikkelig av kunne man kjenne bakken riste! Rundt 2000 ungdommer ville ha med seg åpningen av Skjærgårds.

Det fine besøket som var annonsert var miljøværnminister Knut Arild Hareide. Han har selv vært på Skjærgårds før og kallte det et definitivt høydepunkt. Denne gangen var det hans tur til å åpne festivalen.
- Her kan du møte venner, og Jesus!, sa han og oppfordret alle til å nyte uka.
Men når man har Miljøværnministeren på besøk kan man ikke be han klippe en rød snor. Grønt gress er visst det eneste som er bra nok for denne karen. Og gressmatter med gressklipper stod klart så Hareide kunne erklære Skjærgårds for åpnet.

Ole I'dole
Etter happeningen i Big Top skulle årets første konsert finne sted. Ole Børud pop/rocka kvelden svært bra med mange coverlåter og noen egne. Ekstra godt var det jo også å vite at mens Ole løfta taket, så hadde skyene gitt plass til den blå himmelen.

Heftig lovsang!
Som en hærlig avsluttning på kvelden dro UngFila gamle og nye lovsanger i Big Top. Etter at Ole Børud hadde løftet taket ble det blåst helt vekk av UngFila-teamet. Det var liv, glede og helt rått!
Og sola, den tittet fram allerede Tirsdag morgen.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone