Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Grandis vs. SkjærgårdsDu behøver ikke å velge en pizza. Foto: John Petter Reinertsen
Sommerpuls

Grandis vs. Skjærgårds

Dammann, Josva
2005-06-29
Pizza Grandiosa fylte 25 år I februar. Nå kommer Skjærgårds Music & Mission Festival etter. Alt tyder på enda et rekordår for festivalen.
I 2004 satte Skjærgårds ny rekord i antall solgte dagsbilletter. Om en snau uke begynner årets festival, og forhåndssalget av billetter er avsluttet. Det ser ut til at Skjærgårds’ gamle rekord kommer til å bli slått ganske fort. Festivalens egne hjemmesider opplyser at forhåndssalget av dagsbilletter har økt med mer enn 10% i forhold til fjordårets salg på 18600. Festivalsjef Jarle Storebø sier at målet er å komme over 20000 dagsbilletter. Hvis stigningen på 10% holder seg oppe, ser det ut til at det endelige tallet bli på rundt 20500 solgte dagsbilletter.

Grandiosa vs. Skjærgårds
- Skjærgårds Music & Mission er bedre enn Grandis fordi den fyller mer enn bare magen, sier Skjærgårds festivalsjef Storebø til Jay.no med et smil. Siden både Skjærgårds og Grandiosa fyller 25 år i år, ba vi representanter fra begge leirer om å fortelle oss hvorfor de er bedre enn den andre. I motsetning til Storebø hadde Stabburets informasjonssjef Robert Rønning få argumenter å komme med.
- Jeg synes det er umulig å sammenligne de to og klarer derfor ikke å argumentere for hvorfor Grandiosa er bedre enn Skjærgårds, sier han.

40 stk.
Vi kan jo hjelpe litt med å sette det hele i et mer håndgripelig perspektiv. For kr. 1000,- kan du kan kjøpe cirka 40 Grandiser fra Stabburet. For samme pris kan du henge på Skjærgårds i en uke og se cirka 40 band. Valget er ditt!

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone