Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Live-innspilling i UngFilaDavid André Østby synger for full hals. Foto: Christer Aas

Live-innspilling i UngFila

Dammann, Josva
2005-05-02
Forrige fredag spilte UngFila inn sin andre live lovsangs-CD. I følge MasterMusic ligger den forrige fortsatt blant de ti mest solgte kristne CD-ene i Norge.
Denne helgen var det vanlige fredagsmøtet gjort om til konsert i UngFila. Og konsert ble det! Allerede på mandag morgen, nesten en uke før selve konserten, hadde riggingen av scenen i Filadelfia Oslos store møtesal begynt. Og på fredagen så man det heftige resultatet. På et stort læret og et par skjermer rundt om på scenen lyste den store logoen opp med ordene "UngFila live". Lang tids intens jobbing og planlegging ga et godt resultat! Med kor, sangere, lys, dansere, røykmaskiner, og et fantastisk band ledet av Kristoffer Svartdahl kan man i hvert fall ikke si at noe manglet.

Ny suksess?
Første CD UngFila gav ut kom i 2004 og het Today. Den hadde en blanding av nye og gamle sanger, men når UngFila begynte planlegningen av ny CD rett etter forrige utgivelse ønsket de å få med enda flere nye sanger fra sitt eget miljø. Av nesten 90 selvskrevne sanger de fikk inn fra ungdommene i miljøet hadde de plukket ut de beste og satt dem sammen med andre mer eller mindre kjente sanger som vi fikk høre på konserten. Sangene varierte fra de med dritfett arrangement og komp, som bare måtte hoppes til, til de mer rolige som kunne gi hvem som helst ro i sjelen.

God stemning
For at denne innspillingen skulle bli best mulig ble publikum stadig oppfordret til å gi applaus så overgangene på CD-en skulle bli best mulig. Likevel tok det ikke lang tid før oppfordringene var nesten helt unødvendige. Hvis stemningen ikke begynte på toppen skulle man ikke tro det var langt ifra. Likevel steg den stadig i løpet av kvelden. Da de hadde spilt gjennom alle sangene var det nødvendig å ta noen av dem igjen. Selv om en del hadde forlatt det glohete lokalet i løpet av de tre timene med konsert, dans og tale av Johannes Amritzer løftet de som var igjen taket til nye høyder.

Jeg var nok ikke den eneste som gikk fra Filadelfia med sårt stemmebånd og støle bein på fredag. Alt tyder på enda en suksess fra UngFila!

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone