Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Spellemannspris til Extol28. januar kan gutta i Extol vinne spellemannsprisen. Foto: www.extolweb.com/

Spellemannspris til Extol

Dammann, Josva
2006-01-03
De kristne Hardrockerene i Extol gjør sitt beste for å fjerne skillet mellom den kristne og den sekulære musikkbransjen. 28. januar kan de stikke av med spellemannsprisen for CDen The blueprint dives
Etter at metall-gruppa Extol ble dannet i 1994 har de kommet med fire album. The blueprint dives er det foreløpig siste og har nå blitt nominert til spellemannsprisen.

Da Jay.no snakket med gutta i Extol i fjor sommer fortalte de at de ønsket å fjerne skillet mellom den kristne og den sekkulære musikkbransjen.
- Det er nok et skille som kristne opprettholder like mye som ikke-kristne, sa bandet da. På spørsmål om hvem de ville valgt som publikum hvis de måtte velge mellom de to målgruppene var svaret enstemmig:
- Ikke-kristne.

Med denne nominasjonen er kanskje veien til flere lyttere, på begge sider av skillet, kortere enn den tidligere har vært. 28. januar vil det vise seg hvem som stikker av med spellemannsprisen i de forskjellige kattegoriene.

Blant de andre nominerte finnes blant annet Ravi & DJ Løv, Alejandro Fuentes, Ole Ivars, Bigbang og tidligere Silvervokalist Emil Nicolaysen sitt nye band, Serena-maneesh.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone