Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Ungdomshelg i Auklandshamn

Ungdomshelg i Auklandshamn

Eriksen, Merete
2004-11-16
Den 12.-13. november arrangerte Filadelfia menigheten i Auklandshamn Ungdomshelg. Helga ble fylt med masse sang og musikk, og mange ble møtt av Gud.
Det lokale bandet til Auklandshamn, YOU2, åpnet fredagen med en heidundrenes konsert. Rundt 100 ungdommer møtte opp fra hele Haugalandet.

Jesus Revolution
Lørdag kveld besøkte et lite team fra Jesus Revolution auklandshamn. Her hadde de konsert og evangeliserte. Denne kvelden hadde rundt 120 ungdommer samlet seg fra hele Haugalandet og Lindesnes. Da konserten gikk mot slutten fikk menneskene som hadde kommet til Auklandshamn denne kvelden sjangsen til å ta i mot Jesus. Og det var mange som grep muligheten. Den yngste som tok i mot Jesus denne kvelden var bare åtte år gammel.

Jesus Revolution fortsatte å synge og danse. Da kvelden gikk mot slutten ba vi for de syke som var kommet. Ei jente fortalte etterpå at hun var momentant helbredet i ryggen og for andre plager. Hun tok også imot Jesus denne kvelden.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone