Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Haugesund 150 årKongen og dronningen besøkte Haugesund i dag. Foto: Merete Eriksen

Haugesund 150 år

Eriksen, Merete
2004-08-26
Haugesund by fyller 150 år i år - noe både store og små synes er gøy. Byen er pyntet til fest med bannere, blomster og masse liv. I dag, på selveste "bursdagen", kom kongen og dronningen til byen.
"Kanskje kommer kongen..."
Presis kl 14.52 på onsdag gikk kong Harald og dronning Sonja ombord i sjaluppen. Sjaluppen ble fulgt av mange andre småbåter bort til kaien, hvor blomsterbarna og ordføreren store klare til å ta i mot dem. Etter noen sanger dro Kongen opp til en ventene bilkortesje. Turen gikk ut til Haugesund monumentet Haraldshaugen hvor han ble møtt av rektor Bjarte Nesheim og mange skolebarn og lærere. Kongens travle program var langt i fra over, og han dro videre til Udland omsorgssenter og Kino etter det igjen.

Dagen Haugesunderene har ventet på
Torsdag ble alle skolene i Haugesund oppfordret til å gi fri fra lunsh og utover, så alle kunne se det flotte barnetoget. Alle barneskolene i byen hadde kledd seg ut og gikk i tog - noe kongen og dronningen likte.

Kvelden feires med en heidundrenes fest, brosteinball og mange av byens mest kjente sangere som Jan Ingvar Toft, Kine Nesheim og Helge Toft. Men også med en del som kommer fra andre kanter av Norge som Hanne Krogh.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone