Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Skolestartfestival i SandnesLovsang under skolestartfestivalen. Foto: Merete Eriksen

Skolestartfestival i Sandnes

Eriksen, Merete
2004-08-31
Fredag og lørdag samlet mange ungdommer seg i Klippen menighet i Sandnes til "Skolestartfestival". Helgen, som var arrangert av Ny Generasjon, hadde Jesus som midtpunkt!
Åpningsmøte og et murgolv
Fredagen ankom jeg Stavanger med buss, og nådde akkurat toget til Sandnes. Da vi kom til Sandnes nærmet klokka seg 19:00 og åpningsmøtet. Salen var full av "Jesustilbedende" elever og studenter som alle så fram til en helg full av undervisning.

Natta overnattet vi på Skeiande Ungdomskole - en ti minutters tid fra Klippen menighet. Nærmere kl 24:00 la vi frem liggeunderlag og soveposer og gikk til ro. Etter en hard natt på gymsalgulvet var det deiligt å stå opp til en ny dag.

Jesusperson og femi kriger
Lørdagen startet med seminarer. Blant annet holdt Rune Kvammen et heftigt seminar om å være "Jesusperson" på skolenm, der han trakk inn mange eksempler fra sin egen tid på vidergående. Kvammen mente blant annet at skolen er den største misjonsmarken, og at kristne må være frimodige og fortelle om troen sin.

Tiden gikk ekstremt fort, og vi jentene ble sendt ned i kjelleren for et møte med ei dame som presenterte seg selv som Miriam. Tittelen for seminaret var "Femi kriger for Gud". Miriam talte en god del fra boka i Bibelen kalt Ester - om hvordan Ester hadde reddet det jødiske folket.

"Mission possible" - ikke "Mission impossible"
Knut Idland avsluttet helgen med et kraftigt budskap:
- Det heter ikke Mission impossible, men Mission Possible, sa han. Idland snakket om veien til medelevers hjerte og oppfordret til å gjøre "gode gjerninger", som f.eks. å dele ut kjærliget på pinne, legge igjen en hilsen på pultene fra NN eller å hjelpe vaskedamene.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone