Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
To nye journalister i JayMerete og Frank

To nye journalister i Jay

,
2004-08-24
Jay har fått to nye journalister. I nesten ett år har de gått gjennom journalistbrevkurs og tatt skriveprøver - og nå er de klare for dyst.
- Det er kanskje litt å ta i at de har holdt på et år, sier redaktøren Johannes Holmedahl til sin egen nettside. - Vi har hatt alt for mye å gjøre, og ting har tatt lenger tid enn vi trodde. Derfor tok det nesten ett år fra vi søkte, til vi nå bestemte oss for to personer som vi ville ha inn i redaksjonen. Men det stemmer at de har vært gjennom skriveprøver og fått et lite journalistbrevkurs.

Fra "utkant-Norge"
De to nye journalistene, Merete og Frank, kommer fra Haugesund og Brøstadbotn i Troms, og Jay når dermed lenger ut enn til Oslo og til nøds Drammen.
- Det er kjempeflott å få inn redaksjonsmedlemmer fra vestlandet og nord-Norge, fortsetter den masete redaktøren. - Det er vanskelig for oss som bor i Oslo å skaffe stoff fra det som skjer nord for Sinsenkrysset. Vi har ikke akkurat norges største reisebudsjett.

Hver sine roller
Merete fra Haugesund er 16 år, og går for tiden på Videregående.
- Hun er redaksjonens eneste kvinne og skal passe på at det ikke bare skrives om biler og skytespill, forteller en flåsete Holmedahl. - Frank fra Troms er nettopp ferdig med et år i militæret og er kanskje den mest macho av gutta. (Begge de to andre gutta i redaksjonen har lurt seg unna tjenesten.) Frank blir antageligvis Jays store reporter fra nord - og mannen som skal passe på at ikke vitsene blir for sløve.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone