Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
by:Larms samvittighet"Who let the dogs out?" Det hundeglade bandet Brut Boogaloo har betalt avlat under Bylarm Foto: www.brutboogaloo.com

by:Larms samvittighet

Dammann, Josva
2006-02-11
Da bandet Brut Boogaloo skulle spille på by:Larm, var det ikke rom for dem i hverken hotellene eller på herberget. I en 75år gammel dames leilighet ble de overrasket av Jesus.
Ingen nachspiel
by:Larm er en populær festival. På grunn av stor pågang til Tromsø i festivaltiden har 30-40 band blitt nødt til å bo i leiligheter og hus som festivalen har leid av innbyggerne, skriver Dagbladet.no på fredag. I den forbindelse har de intervjuet bandet Brut Boogaloo som fikk en liten overraskelse under innlosjeringen:

- Leiligheten ser ut som om den har vært med i VM i nips. Det er duker, bibler og Jesus-ikoner overalt, forteller vokalist Henning Solvang til nettavisen. Bandet kan melde at alle planlagte våte nachspiel er avlyst.

Barn i Bulgaria
I en krukke i leiligheten, som tillhører en 75 år gammel dame, fant bandet en lapp hvor det stod at hun hadde reist til Bulgaria for å hjelpe fattige barn der. På den samme lappen ytret hun et ønske om at bandet også skulle bidra, og oppfordre kollegene sine til å gjøre det samme.

Avlat
- Vi hadde tenkt til å oppføre oss som om det var et vanlig hotellrom. Men det funker rett og slett ikke. I stedet har vi gjort ting som å måke oppkjørselen hennes, sier bandet.
- Hver gang vi gjør noe galt, som å banne for eksempel, legger vi penger i krukka. Avlat, sier gitarist Peter Boström. Solvang legger til:
- Det funker heller ikke å snakke dritt om andre band. Jeg gjorde det én gang, og da følte jeg at jeg måtte gi bort 50 kroner.

Kollekt
Bandet tror til og med det hele påvirker konsertene de har holdt under festivalen.
- På konserten i går røyk jeg en streng, og jeg er overbevist om at det skyldes det faktum at jeg sølte kaffe på en av dukene hennes i går. I dag har jeg ikke sølt en dritt, og skal også sende rundt en lue blant publikum på konserten. Gatebarna i Bulgaria skal få sitt, lover Solvang.

Til avisen med de sterke meningene understreker bandet med den dårlige samvittigheten at det ikke er noe galt med leiligheten. De er svært takknemmelige overfor både eieren av leiligheten og by:Larm.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone