Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Menighet arrangerer SalsakursFoto: Illustrasjonsfoto

Menighet arrangerer Salsakurs

Holmedahl, Johannes
2004-01-12
16. og 17. januar arrangerer Storsalen menighet i Oslo Salsakurs, og inntektene går til et kirkeprosjekt på Cuba. Kursansvarlig mener det er positivt med sjekking i menigheten.
Sommeren 2002 reiste en musikkgruppe fra Storsalen menigheten til Cuba. Der besøkte den Lutherske Kirken og fikk undervisning i salsa, cubansk musikk, det spanske språket og cubanske historie.
- Vi har etter dette gjort en del prosjekter for samle inn midler til det arbeidet den Lutherske Kirken på Cuba driver, forteller kursansvarlig Geir Kåre Kvalevaag. - Jeg var selv med på denne reisen, og må inrømme at flere av oss er blitt bitt av den Cubanske kulturen - altså dansen.

- Salsa er noe mange liker å drive med og noe mange kunne tenke seg å lære, forteller Geir Kåre som selv er en ivrig salsadanser. - Dette er det andre salsakurset vi arrangerer. Sist gang var for et år siden, da i forbindelse med en Cubansk aften.

Alle pengene går til Cuba
Storsalen har fått en avtale med Håkon Tverrli fra Danseglede. Han arrangerer kurset gratis - noe som gjør det mulig å sende alle pengene som kommer inn rett til Cuba.

Storsalen som sjekkested?
- Er dette et grep for å spleise flere par i Storsalen?
- Først og fremst er det et grep for å lære folk å danse salsa og for å samle inn penger til Cuba, retter Geir Kåre med et smil. - Når det er sagt har vi mange "møtesteder" i Storsalen av ulik art. Der hvor mennesker møtes, spesielt unge mennesker, er det naturlig at mange finner hverandre. Men så lenge sjekkingen skjer med respekt for hverandre og egne grenser syns vi det er flott at folk finner hverandre.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone