Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
"Asfaltevangeliet" på siste versetFra filminnspilling på Skjærgårds Music & Mission Festival 2002. Foto: Johannes Holmedahl

"Asfaltevangeliet" på siste verset

Holmedahl, Johannes
2005-07-25
For et års tid siden strandet filmprosjektet "Asfaltevangeliet" på økonomien. Filmen er 90 prosent ferdig, men det mangler midler til den aller siste biten. Dette begynner nå å bli krise for filmskaperne.
- Fra den dagen vi får investorer med på laget, eller ytterligere lån, gjenstår det bare cirka to måneders arbeid før filmen vil være hundre prosent klar for kino, sier produsent og regissør David Åleskjær i en pressemelding. - Det har vært frustrerende å sitte på så mye energi og ideer uten å kunne sette dem ut i livet på grunn av økonomien.

Så langt har filmen blitt finansiert ved personlige lån, samt noe
støtte, blant annet fra TvInters fond. Men det mangler noen hundre
tusen for å løfte filmen opp til det nivået filmskaperne nå ønsker.
- En fordel med alle forsinkelser er at vi har hatt tid til å jobbe mye med selve strukturen og klippen i filmen. Derfor har vi også økt ambisjonsnivået underveis, og ikke ønsket å gi ut det vi nå sitter på, sier Ålekjær. - Tidligere har det vært noen prøvevisninger av en uferdig film, men det blir nå en ganske annen film som tilsist skal utgjøre det ferdige resultatet.

Selskapet bak filmen føler seg ganske trygge på at "Asfaltevangeliet" i det lange løp vil gå i pluss, selv om det har vært tøffe tider i det siste.
- På grunn av filmens relativt lave budsjett, er vi helt sikre på å gå godt i pluss til sist, sier David Åleskjær, som gleder seg til den dagen de endelig kan vise filmen som har kostet flere år med hardt arbeide.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone