Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
MRK SMSbibl vant EmmausprisenAnders Torvill Bjorvand (t.v.) og Johannes Holmedahl mottok prisen for beste norske bok for barn og ungdom. Foto: Annette Martinsen Bjorvand

MRK SMSbibl vant Emmausprisen

,
2003-11-13
I dag, 13. november, ble Emmausprisen 2003 delt ut i Katakomben i Oslo, og MRK SMSbibl ble kåret til "årets beste norske bok for barn og ungdom".
MRK SMSbibl, som er Markusevangeliet på SMS-språk, "går rett inn i ungdoms hverdag", mente juryen. Juryen mener boken er svært aktuell og bidrar til å skape interesse for bibellesningen på en morsom måte.

Forfatterne Anders Torvill Bjorvand, daglig leder i GospelSearch, og Johannes Holmedahl, redaktør for Jay.no, mottok prisen i Katakomben i Oslo i dag.
- Det er veldig hyggelig å motta prisen, sa Bjorvand i takketalen. - Men det er en enda større pris å få tilbakemeldinger fra ungdommer om at de leser Bibelen på grunn av denne boken.

Forfatterne takket også Hermon Forlag for at de umiddelbart tente på ideen og har vært åpne for forslag og sprøe ideer.

I tillegg til forfatterne som har skrevet og designet boken, har Inga Hilde Breivik illustrert med figuren Jay.


Juryens begrunnelse i sin helhet:
"Her vil vi få gratulere forfatterne med en god ide!
"MRK SMS bibl" er en artig ungdomsbibel hvor Markusevangeliet er gjengitt i SMS-språk. På venstresidene står Markusevangeliet i sin helhet. På høyresidene finner vi de samme tekstene gjengitt i SMS-språk. I margene finner vi andre utvalgte bibelvers også skrevet i SMS-form. Gjennom hele boken dukker figuren "Jay" opp og gir oss dels nyttige faktaopplysninger og dels forteller han gode vitser.
Boken har en sprek lay-out, og er svært aktuell. Den går rett inn i ungdoms hverdag. Den kan bidra til å skape interesse for bibellesningen på en morsom måte."

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone