Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Technomesse for 3700 konfirmanterJan Erik Larssen skal lede 3700 konfirmanter gjennom technomessen. Foto: Arkiv, Johannes Holmedahl

Technomesse for 3700 konfirmanter

i Fjellhallen på Gjøvik
Holmedahl, Johannes
2003-11-13
På lørdag samles 3700 konfirmanter til technomesse i Fjellhallen på Gjøvik. Messen vil bli ledet av den autofile programlederen Jan Erik Larssen fra NRK.
Technomessen er en gudstjeneste preget av technomusikk. I tillegg blir det undervisning, konserter, gruppeoppgaver, dansekurs med mer. Jan Erik Larsen fra NRKs "Autofil" skal være konfransiér. Bandene Apangello og Shue Shinetissue utgjør, sammen med en hus-DJ og hans band og hus-dansere, scenebandet.

"Technomesse er bygget opp rundt tekstformidling, musikk, dans og sang. Opplevelsen vil bli formidlet til konfirmantene i Fjellhallen som en flerkameraproduksjon for en lokal storskjerm med forhåndsproduserte videosnutter, live sang, dans og tekstformidling, dramatiseringer og musikkvideoer", skriver kirken.no i en pressemelding. "Technomesse er skrevet av Gregers Lund som også har utformet to undervisningsbolker som inngår i programmet. Kristian Sandmark visualiserer innholdet i undervisningsbolkene og Technogudstjenesten og produserer videosnuttene som skal vises på storskjermen. "

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone