Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Stor satsing på Passion-nettstedFoto: © 2003 Icon Distribution Inc. All Rights Reserved.

Stor satsing på Passion-nettsted

- Jesus.no/passion/
Bjorvand, Anders Torvill
2004-03-03
GospelSearch as satser stort på et oppfølgingsnettsted til Mel Gibsons film "the Passion of the Christ".
GospelSearch as satser stort på et oppfølgingsnettsted til Mel Gibsons film "the Passion of the Christ".

I USA har filmen levert det tredje sterkeste åpningsresultatet i verdenshistorien - høyere enn Ringenes herre - kun slått av Matrix Reloaded og Spider-Man. Antallet kopier i distribusjon i USA ligger mange hundre høyere enn Ringenes herre - atter en konge.
Også i Norge er antallet kopier allerede ganske høyt, og selv med en forventet 18-årsgrense, er det grunn til å tro at svært mange vil se filmen. Den har Norgespremiere 26. mars.

Medieeksperter som har sett filmen i USA hevder at filmen vil prege en hel generasjons oppfatning, opplevelse og assosiasjoner knyttet til Jesu lidelse og død. Skal vi kommunisere budskapet om Jesu liv og død i fremtiden, er vi nødt til å forholde oss til denne filmen, hevder daglig leder i GospelSearch as, Anders Torvill Bjorvand.

GospelSearch ønsker ikke å ta stilling for eller i mot filmen, men tar til etterretning at filmen eksisterer og at den vil bli sett av svært mange. Filmen omhandler de mest sentrale timene i den kristne frelseshistorien, og da kan vi ikke stå på sidelinja. Vårt mål er at nettstedet vårt vil være et forum for ettertanke og refleksjon etter å ha sett filmen. Meldingene fra de som har sett filmen, er at dette visuelt sett er usedvanlig sterk kost. Mange vil bli dypt påvirket av filmen, og mange vil ha behov for å lære mer og å dele sine tanker med andre. Det er målet at nettstedet skal dekke dette behovet.

Nettstedet vil ligge på adressen:
Jesus.no/passion/

Nettstedet vil således være et sub-nettsted til det populære nettstedet Jesus.no som har vært drevet av GospelSearch as i flere år - med bla en forgreining til Sverige i Jesus.nu.

Jesus.no mottar allerede cirka 12.000 unike besøk i måneden.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone