Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
MRK SMSbibl nominert til Emmaus-prisenMRK SMSbibl er utgitt på Hermon Forlag

MRK SMSbibl nominert til Emmaus-prisen

- Kan bli årets beste ungdomsbok
,
2003-11-01
MRK SMSbibl, Markusevangeliet på SMS-språk, er nominert til Emmaus-prisen. Boken, som er skrevet av GospelSearch' daglige leder og redaktøren i Jay, konkurrerer med to andre titler.
Hvert år siden 1998 har Norsk Foreleggersamband og Norsk Bokhandlersamband delt ut Emmausprisen. Den går til de beste kristne bøkene som har kommet ut i løpet av året.

MRK SMSbibl er nominert i klassen "Årets beste norske bok for barn og ungdom", og konkurrerer med "Bibelboka mi" og "Får dere fisk".

Artig ungdomsbibel
Juryen uttaler følgende om MRK:
"MRK SMSbibl er en artig ungdomsbibel med utvalgte tekster skrevet i SMS-språk. Boken har en sprek layout, og er svært aktuell. Den går rett inn i ungdoms hverdag. Den kan bidra til å skape interesse for bibellesningen på en morsom måte. Boken har også en gjennomgangsfigur som forteller morsomme vitser og gir nyttige og informative kommentarer, som supplerer teksten."

Sølvvinner
Fra før har MRK-prosjektet en 2. plass i NM i SMS å skryte av. Kåringen ble holdt av Nettavisen (TV2) høsten 2002 der MRKs "FaderVår"-versjon konkurrerte med ikke-kristne bidrag om å bli Norges beste SMS-melding.

Konfirmantboken
MRK SMSbibl brukes for tiden i Askim menighet som konfirmantbok. Alle konfirmanter har fått hvert sitt eksemplar, og skal etter endt konfirmanttid ha fått med seg grunnleggende Jesus-kunnskap. Også andre menigheter har brukt boken i konfirmantsammenheng.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone