Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
OneWay.no lansertNærmere 100 mennesker fant veien til OneWay-lanseringen. Foto: Andreas Tangen

OneWay.no lansert

Tangen, Andreas
2003-10-06
Natt til onsdag 1. oktober ble nettstedet oneway.no lansert. Jay var på besøk under lanseringspartyet i Skien den påfølgende helgen.
De siste månedene ville du, dersom du skrev inn adressen "www.oneway.no" i nettleseren, fått opp et ganske tomt nettsted innredet i babyblått og som ønsket deg velkommen tilbake til den forventede "terminen" 1. oktober. Nå er imidlertid barnet født, og har i løpet av denne uken tatt sine første skritt inn i det norske nettlandskapet.

Bare etter en kort kikk på sidene, er det lett å konstantere at her er det Jesus man vil fortelle om. OneWay er ment som en rent forkynnende side, og her legges ingenting i mellom når det fortelles om den eneste veien til Gud. Her finner du et knippe artikler, spørsmål og svar, i tillegg til en ordliste ment som en hjelp for de som ikke er vant til kristensjargongene. Det mest spennende er nok allikevel den faste spalten med daglig oppdaterte storyer fra vanlige folk som har opplevd at Gud har gjort noe med dem.

Til lanseringspartyet hadde bortimot 100 personer funnet veien. Jesus Revolution vartet opp med både rapping, skuespill og et par dansenumre. Initiativtaker Jostein Waskaas tok etter hvert ordet, og fortalte om visjonen han hadde fått for noen år siden og som nå var i ferd med å bli virkelighet. Videre ble det fortalt at OneWay i samarbeid med støttepartnere er i ferd med å finansiere et oppkjøp av TV-huset i Skien. Jostein kunne fortelle hvordan både praktiske og finansielle forutsetninger på mirakuløst vis hadde lagt seg til rette. Om alt klaffer, vil derfor fasilitetene dette huset har å by på i fremtiden stå til OneWays disposisjon, og bli tatt i bruk til produksjon av videoer og programmer.

På nettsidene heter det at oneway.no ønsker å være en møteplass. Dette ser også ut til å være tilfelle for lokalene deres. Her jobber noen fast, andre deltid mens flere også slenger innom for å sjekke hva som skjer. Alt fra skoleelever til ingeniører med ulik bakgrunn hjelper til med oppgaver som varierer fra chatting og programmering til design, og ingen får betalt en krone. Allikevel ser det absolutt ut til at de synes det er verdt den tiden og innsatsen det krever. Allerede før lansering har arbeidet gitt resultater, og tre ungdommer har til nå blitt kjent med Jesus gjennom OneWay-miljøet; og flere skal det bli, skal vi tro de som jobber her.

Vi vil gratulere OneWay med lanseringen, og gleder oss til å se hvordan sidene deres etterhvert utvikler seg. Lykke til videre!

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone