Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Pinsemenighet får ikke overta ungdomsklubbArbeiderpartiet er redd for at det skal bli mer enn Playstation og diskotek på ungdomsklubben dersom en pinsemenighet overtar. Foto: Johannes Holmedahl

Pinsemenighet får ikke overta ungdomsklubb

Holmedahl, Johannes
2003-09-24
Tønsbergs største ungdomsklubb, Eik ungdomsklubb, blir trolig lagt ut på anbud. En av de interesserte i å overta er Pinsemenigheten Betania. Arbeiderpartiets Torunn Thorsen mener en kristen ungdomsklubb vil virke ekskluderende.
- Jeg tror for eksempel ikke at muslimske foreldre vil like å sende sine barn til en klubb som blir drevet av en menighet, sier Torunn Thorsen til avisen Korsets Seier. - Vi mener at en ungdomsklubb skal være nøytral og det er den når den er drevet av kommunen og ikke av en menighet.

FrPs Henry Smidsrød er imidlertid glad for initiativet:
- Vi mener at mest mulig bør over på private hender. Det er de som har lyst til å gjøre noe, sier han. - Jeg vet det er mange som er redd for at menigheten skal drive evangelisering på klubben, men vi vil jo inngå en avtale med menigheten der de må skrive under på at dette skal være en klubb som er åpen for alle og at ikke ungdommene skal bli utsatt for noe form for press.

Betania, med ungdomspastor Oliver Nordbø og ungdomsarbeiderne Mia og Thomas Erlandsen i spissen, står allerede klarer til å overta driften. Dersom politikern skulle gå inn for dette vil menigheten få ansvarert for driften fra 1. januar 2003.
- Vi ønsker å være med og forandre byen vår. Dette kan vi gjøre ved å være med og fylle ungdommers behov. Jeg tror at det og drive en slik ungdomsklubb er med og fylle slike behov, sier de til Korsets Seier.

(Kilde: www.k-s.no)

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone