Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
The PassionFoto: http://www.passion-movie.com/
Lidenskapelig film:

The Passion

Bjorvand, Anders Torvill
2003-09-22
Mel Gibson er kjent for både brutale og morsomme roller - gjerne i kombinasjon. Nå stiller han som regissør på et av sitt livs viktigste prosjekter - om det som er viktigst i hans liv.
Mel Gibson er kjent for oss alle som actionhelten fra Mad Max, Dødelig våpen og Braveheart. Mindre kjent er det kanskje at Mel Gibson er lykkelig gift, far til syv og tror på Jesus.
Så viktig er troen for Mel, at han nå vil satse sparepengene sine på et filmprosjekt som de store filmselskapene har opplevd altfor kontroversielt. Mel Gibson regisserer nemlig filmen "The Passion" - om Jesu siste 12 timer fram til han dør på korset.

Støtte fra paven
Mel Gibson er et aktivt medlem i den katolske kirken, og det var nok spesielt gledelig for ham i forrige uke, når vatikanet og paven offisielt uttrykte sin støtte til filmen. Det er ikke akkurat hverdagskost med støtte fra dette holdet til en Hollywood-produksjon.

Helbredelser
Mel Gibson melder selv om at flere mennesker har blitt helbredet på filmsettet. Det var til og med en som ble direkte truffet av lynet og bare fortsatte som om ingenting var skjedd! Mel opplever arbeidet med filmen som et veldig konkret kall fra Gud, og vi på Jay.no gleder oss til resultatet.

Ikke på engelsk
Til alles forbauselse har Mel Gibson latt filmen spilles inn på originalspråkene Latin, Hebraisk og Arameisk. Dette avspeiler bare at de har hatt et ekstremt fokus hele veien på å gjenskape det autentiske og ekte. Det diskuteres om muligheter for undertitler for oss som er litt rustne i disse språkene ..

Se trailere nå
Nå er det mulig å se trailere for filmen. Sjekk ut linkene. Vi på Jay.no håper å komme tilbake nærmere våren/sommeren 2004 med anmeldelser av den ferdige filmen.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone