Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Jay.no får 25.000 kronerJay er glad og stolt over støtten! Foto: Inga Hilde Breivik (SkueDesign)

Jay.no får 25.000 kroner

,
2003-09-10
Kultur- og kirkedepartementet har gitt et tilskutt på 25 000 kr til Jay.no. Pengene skal gå til videreutvikling av den redaksjonelle biten. Redaktøren lover at du som bruker vil merke resultater.
Jay.no har vokst kraftig siden relanseringen i april. Den tidligere nettsiden GospelJr skiftet navn i sammenheng med lansering av boken MRK, som er tett knyttet opp til Jay.no.
- Jay har mangedoblet besøket i forhold til det GospelJr hadde, sier redaktør Johannes Holmedahl som startet nettsiden i 1999. - Vi har også merket en økt interesse av sidene i form av mer tilbakemelding og større aktivitet på eksempelvis avstemningen.

Det ble i dag kjent at kultur- og kirkedepartementet har gitt et tilskutt på 25 000 kr til Jay.no for videreutvikling av den redaksjonelle biten.
- Jeg vil berømme engasjementet og det frivillige arbeidet som gjør det
mulig å drive et slikt nettsted. Tilskuddet skal inspirere til videre
satsing på bruk av Internett i ungdomsarbeidet, sier kultur- og
kirkeminister Valgerd Svarstad Haugland til Magazinet.no.

- Det er veldig hyggelig å bli satt pris på, og ikke minst få støtte til å kunne videreutvikle nettsiden, svarer redaktøren. - Det har lenge vært et ønske å få flere "nyhetssaker", og mer spennende innhold for eksempel knyttet opp mot SMS-bibelen. Dette kan forhåpentligvis nå realiseres ved å bygge en god redaksjon, og følge disse tett opp, og å utvikle for eksempel "SMSifisert bibelundervisning" for ungdommer.

I sammenheng med relanseringen av Jay.no ble også boken MRK SMSbibl gitt ut. Boken er rett og slett Markusevangeliet på SMS-språk. Også dette prosjektet går mot spennende tider:
- Boken skal prøves ut av konfirmantkull denne høsten, forteller en av forfatterne, Anders Torvill Bjorvand. - Den aktuelle menigheten ønsker at konfirmantene skal sette seg grundig inn i MRK, og dermed få en bred oversikt over hva Jesus gjorde på jorden.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone