Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
JayValg 2003Hva skal du stemme? Jay gir deg litt hjelp på veien! Foto: Jay.no

JayValg 2003

Hjelp til å bestemme deg...
Holmedahl, Johannes
2003-09-03
15. september er det valg... Kanskje skal du ha skolevalg snart, eller kanskje du er over 18 og skal stemme ved kommunevalget. Jay har utfordret norges største politiske partier til å fortelle deg hvorfor du skal stemme på dem.
Jay.no har sendt ut en utfordring til norges største politiske partiers ungdomsorganisajoner, og bedt dem lage en presentasjon for å få deg som Jay-leser til å stemme på dem. Vi har bedt dem presentere hva som er viktigst for dem, og hvorfor DU som ung, og besøkende av Jay.no, bør stemme på deres parti.

Utfordringen gikk ut på epost i dag, og etterhvert som de sender inn sitt bidrag vil deres presentasjon legges ut - uredigert! De partiene som ikke har sendt inn innen fristens utløp vil ikke bli presentert.

Det vil også være politisk valg på Jay.nos forside. Avstemningen vil avsluttes 15. september, og vi kårer da Jay-partiet 2003.

Jay.no er et uavhenging nettsted og har ingen politiske meninger. Alt innhold i presentasjonene av partiene står for partiets egen regning, og er ikke Jays mening.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone