Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Jay i CanadaHele konferansen samlet i regnkapper før turen inn foran Niagara-fallene. Foto: Keith Stonehocker

Jay i Canada

Bjorvand, Anders Torvill
2003-09-03
Jay har vært på konferanse i Canada med verdens ledende kristne nettsteder!
I våres fikk GospelSearch as en veldig hyggelig og uventet forespørsel. Det var Christianity Today som hadde vurdert oss over lengre tid, og som ønsket oss som en del av deres internasjonale nettverk.

Christianity Today International (CTI) er et stort amerikansk selskap som utgir 13 blader. Det største heter Christianity Today og har 2.5 millioner lesere. Bladet ble grunnlagt av Billy Graham i 1956.

CTI søker å ha en partner på hvert språk, og GospelSearch er foreløpig den eneste skandinaviske partneren i nettverket.

Ellers finnes det partnere i følgende land/språk:

- arabisk
- kinesisk
- nederlandsk
- engelsk (Australia)
- engelsk (Storbritannia)
- engelsk (USA)
- engelsk (Canada)
- engelsk (Sør-Afrika)
- engelsk (India)
- fransk
- tysk
- italiensk
- japansk
- koreansk
- portugisisk
- spansk

Du synes kanskje det er litt rart at engelsk er språket som
ble oppført på den indiske partneren, men i India finnes 18 offisielle språk i tillegg til hundrevis av mindre språk. Og dette er språk som er minst like forskjellige fra hverandre som f.eks. de europeiske språkene. Forskjellene er ikke som mellom norsk, svensk og dansk. Selv om Urdu er det største språket benyttes engelsk som fellesspråk for alle indere, og derfor er også det indiske nettstedet på engelsk. Du kan se det her: http://www.mahalife.com/

I august hadde vi en nettverkssamling i Toronto i Canada, og Jay var til stede. Siden vi var nye partnere ble nemlig alle prosjektene til GospelSearch presentert. Spesielt var vi stolte over å vise fram nettopp Jay, som har blitt veldig bra det siste året, samt har økt til hele 15.000 månedlige besøk - en tredobling bare det siste året).

På konferansen fikk vi høre om og snakke med de som står bak de største kristne nettstedene i verden - hver på sitt språk. Det var mange som var større enn oss i Norge, så det var spennende å være til stede og lære. Mange nye ideer er tatt med tilbake og vil forhåpentlig bli synlige på jay.no, gospelsearch.no og jesus.no i løpet av året som kommer. I tillegg fikk vi mange gode tilbakemeldinger på kreativiteten i arbeidene våre som f.eks. BigFather og MRK (SMS-Bibelen).

Det brede samarbeidet i Barnas.net var også noe mange merket seg. Dette er en satsing som dere alle vil få se og høre mer av i tiden framover. Ta gjerne en tur bortom allerede i dag!

Ellers har nettverket, i samarbeid med Internet Evangelism Coalition (som ble startet av Billy Graham-senteret), tatt tak i ideen om en verdensmarkering for e-vangelisering. Dette var en idé som kom fra GospelSearch og som nå ser ut til å bli en verdensomspennende markering - forhåpentligvis allerede neste år.

Neste års nettverkssamling blir antagelig i Costa Rica i mellom-Amerika hos nettverkspartneren der. Vi håper at vi har enda mer nytt å bringe både med oss og tilbake når den tid kommer.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone