Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Gratis Bibel - en bløffDet blir ingen gratis Bibler...

Gratis Bibel - en bløff

Jay lurt av AdBuster
,
2003-08-26
Gratis reklamefinansiert Bibel til ungdomsskoleelever var en bløff - utført av selskapet AdBuster for å sette fokus på reklame i skolen. VårtLand, NTB, P4, NRK og Jay har alle blitt lurt.
- Adbusters har lurt to seriøse redaksjoner, Norsk Telegrambyrå og Vårt Land, til å tro at et selskap skal dele ut gratis bibler som inneholder reklame, sier Helge Simmones, en noget såret redaktør, til sin egen avis VårtLand. - Gevinsten av slike lureoppslag kan bli kortvarig, tror han.

AdBusters oppfinnsomme "1. april-spøk" ble tatt seriøst av alle landets største nyhetsleverandører (deriblant Jay) og debatten har gått hett på flere store debattforaer. Blant annet har representanter fra Bibelselskapet vært i direktesendt debatt med daglig leder av "Gratis Bibel". Nyheten om den reklamefinansierte Bibelen var ment for å sette fokus på bruk av reklame i skolesammenheng.

Jays redaktør, Johannes Holmedahl, er minst like såret som Helge Simmones:
- Jeg vurderer sykemelding, sier han tungpustet. - Dette er hardt for en redaktør å ta over seg. Vi som nyhetsdistributører skal se bløffmakerne, og hente frem den ekte sannheten. Jeg føler jeg har mistet min verdighet, og tar på meg alt ansvaret.

GospelSearchs ansvarlige redaktør, Anders Torvill Bjorvand, er ikke nådig i dommen av sin ungdomsredaktør:
- Redaktøren av Jay skal henges opp fra flaggstangen med buksene nede, sier en gravalvorlig østfolding. - Vi kommer tilbake med dekning av denne saken.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone