Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Bibler med reklame til ungdomsskoleeleverFirmaet GratisBibel ønsker å dele ut reklamefinansierte Bibler til ungdomsskoleelever.
Vil dele ut gratis

Bibler med reklame til ungdomsskoleelever

Holmedahl, Johannes
2003-08-22
Det amerikanske selskapet AdBible har siden 1993 distrubuert Bibler med reklamesider i USA. Nå ønsker firmaet GratisBibel å dele ut gratis Bibler til ungdomsskoleelever - med helsidesreklamer mellom evangeliene.
Ved skolestart fikk ungdomsskoler over hele Norge tilbud om å få tilsendt gratis Bibler. Men i tillegg til den originale bibelteksten skal kommersielle selskaper få si sitt. For å kunne levere Biblene gratis ønsker nemlig selskapet AdBible å selge annonseplass i Biblene.

- Vi har sendt ut noen tusen brosjyrer til ungdomsskoler og menigheter, sier daglig leder i GratisBibel, Dennis Bakke til NTB.

Grunnen til at Norge er valgt som testnasjon er at Norge har veldig liberale regler for reklame i skolen, skriver dagsavisen VårtLand. For å finansiere biblene håper Bakke å få inn rundt 40 sider med annonser. Annonsene vil bli spredt rundt om i Bibelen, men ikke i tekstene.

- Jeg ser ikke noe uetisk i dette, sier Bakke til NTB. - Det er nødvendig for å få ut Bibelen. Men det beste ville selvfølgelig være å kunne dele ut Bibler uten reklame.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone