Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Ungdommens LandsmøteDet blir fotballturnering i år også.

Ungdommens Landsmøte

2003-06-05
Jay har utfordret kristne ungdoms- organisasjoner rundt omkring i hele Norge til å presentere sitt sommerarrangement. I dag: Ungdommens Landsmøte.
Kongeparken er mest kjent for russetreff med flere tusen russ. I sommer blir det tusenvis av ungdommer i der igjen, men garantert shickelacke-fritt.

Ungdommens Landsmøte er et av Norges største kristne arrangement for ungdom. I Kongeparken Amfi er det 3100 sitteplasser. Vi regner med det blir fullt der når vi innbyr til noe så enkelt som bibeltimer og kveldsmøter...

ULs ambisiøse varemerke er "best på innhold". Vi ønsker å være det fordi Gud er det. Årets motto er: INGEN SOM GUD. Har du ikke erfart det i ditt liv ennå så vet du ikke hva jeg snakker om. Men har du det, så vet du at det er sant. Uansett er du velkommen til å prøve. F.eks på UL i sommer.

Det som skal gjøre UL til et fantastisk arrangement er rett og slett møtet mellom tusenvis av ungdommer og Gud. Å møte så mange jevnaldrende er bra. Å møte Gud sammen med så mange jevnaldrende er enda bedre. Å oppleve både stemingen og innholdet i bønn, lovsang og forkynnelse på UL er rett og slett best. Du kan risikere å få livet ditt forandret!

Johnn Hardang skal ha bibeltimene der han vil fokusere på Moses og hans liv med Gud. Wenche Lunde, Kjell Haaland og Ola Tulluan vil tale på kveldsmøtene.

Stedet er altså Kongeparken Amfi, Ålgård utenfor Stavanger. Tidspunktet er siste uka i juli, 22.-26. juli, fra tirsdag ettermiddag til sent lørdag kveld. Alder: Fra ferdig med 10. klasse og oppover.

Sjekk www.ul.no for å finne ut mer om hva som skjer av aktiviteter osv. Campinghytte, telt eller sovesal gir helt den helt spesielle UL-stemningen du ikke kan være foruten hvis du først har prøvd.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone