Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Nytt barnenettsted lansertJesusPals.no er nettstedet for "tweensene"
Nå får du Jay.no i fred

Nytt barnenettsted lansert

Holmedahl, Johannes
2003-05-19
16. mai lanserte seks kristne organisasjoner og nettfirmaet GospelSearch nettstedet barnas.net som er ment for barn i alderen 7-14 år. Endelig kan du få ha Jay.no i fred!
Sliter du med småsøsken som hele tiden vil gå inn på DINE nettsider? Da er det vel kanskje ikke uten grunn, for mangelen på kristne barnenettsteder har vært stor helt siden internetts fødsel. Derfor har nå seks kristne organisasjoner og et nettfirma gått sammen om å lage gode, kristne nettsider for barn og tweens.

Hvert sitt
Barnas.net er delt i to, der MarteogMarius.no er siden for de mellom 7 og 10 og JesusPals er for de mellom 10 og 14 - eller tweens som de også kan kalles. Nettstedene inneholder spill, historier, dagbok fra misjonærer, vitser og mye mer.
- Det er et stort behov for en slik satsing på nettsider for barn, sier redaktør Odd Ketil Sæbø til bladet Sambåndet. - I dag er det stort sett bare kommersielle krefter bak nettsider for barn.

I startgropen
Sidene er for øyeblikket i startgropen, og kan fremover glede de besøkende med enda mer innhold.
- Blant annet kommer det flere spesialutviklede nettspill og alle de seks organisasjonene har mye godt barnestoff å komme med, lover Anders Torvill Bjorvand, daglig leder i nettselskapet GospelSearch.

Organisasjonene
Bak barnas.net-prosjektet står organisasjonene Acta, Bibelleseringen, DELK, Indremisjonsforbundet, NMSu og Norsk Søndagsskoleforbund.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone