Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Tensing seminar 2003Tensing-seminarene arrangeres 7.-13. og 14.-20. juli. Foto: KFUK-KFUM

Tensing seminar 2003

2003-05-13
Jay har utfordret kristne ungdoms- organisasjoner rundt omkring i hele Norge til å presentere sitt sommerarrangement. I dag: Tensing seminar 2003.
I sommer arrangerer Norges KFUM-KFUM TenSing-seminar på Sunnmøre Folkehøgskule i Ulsteinvik. Seminarene er delt i to - en for nybegynnere, og en for viderekomne.

Tensing-seminar I - for nybegynnere
Seminar I er for nybegynnere og stiller derfor ingen krav til forkunnskaper eller basisferdigheter hos deltakerne.

Seminaret gir grunnleggende opplæring innen de enkelte spesialgrupper og gir deltakerne mange råd og tips som de kan jobbe videre med i sin lokale Ten Sing-gruppe. Deltakerne skal inspireres til videre engasjement i Ten Sing gjennom møte med andre Ten Singere, program, forkynnelse og spesialgrupper.
På den måten skal deltakerne oppleve å bli sett for den de er, bli utfordret i troslivet og få utfolde seg på mange plan.

Velg blant annet mellom gruppene: Bassgitar, Gitar, Trommer, Tangenter, Teknikk/ lys, Direksjon/ korledelse, Grunnleggende innføring i direksjon, taktfigur, stemmebruk, oppvarming og ledelse av kor, Drama, Dans og Styrearbeid/administrasjon.


Tensing-seminar II - for viderekomne
Må ha de forkunnskaper og basisferdigheter som kreves for hver enkelt spesialgruppe.

Seminarets hovedmål
Dette seminaret er for folk som trenger ny inspirasjon, givende opplevelser, nye ideer, konkret opplæring og hjelp til å drive Ten Sing-arbeid videre.
Deltakerne skal inspireres gjennom møte med andre Ten Singere, program, forkynnelse og spesialgrupper. På den måten skal deltakerne oppleve å bli sett for den de er, bli utfordret i troslivet og få utfolde seg på mange plan.

Velg blant annet mellom gruppene: Bassgitar, Gitar, Trommer, Tangenter, Teknikk og lys, Direksjon/ korledelse, Sangteknikk, Program- og miljøskapings-kurs, Dramalederkurs, Danselederkurs, Videokurs, Triangelkurs.

Norges KFUK-KFUM setter prestige i at Ten Sing-seminarene skal holde meget høy kvalitet, og at deltakerne skal få lærdom og gode minner for resten livet. Ten Sing-seminarene er en unik mulighet til å lære mye, få inspirasjon, utveksle ideer og bli kjent med nye mennesker.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone