Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
TenOase 2003TenOase arrangeres 8.-13. juli 2003. Foto: TenOase

TenOase 2003

2003-05-07
Jay har utfordret kristne ungdoms- organisasjoner rundt omkring i hele Norge til å presentere sitt sommerarrangement. I dag: TenOase 2003.
Tenoase er Oases ungdomsfestival som hvert år samler 1000 ungdommer fra hele landet til en uke med musikk, lovsang, bibel, humor og Jesus. Høres det kult ut eller høres det kjipt ut? Det finnes bare en måte å finne det ut på! Ta turen!

I år arrangeres Tenoase i Haugesund, året før var det i Kristiansand, året før der igjen var det i Trondheim. Kanskje kommer det til et sted i nærheten av deg til neste år? I så fall gjør du smart i å vite litt mer om hva Tenoase er for noe.

Hvert år samles 1000 ungdommer på Tenoase for å lære mer om Jesus og hvorfor i all verden vi er så viktige for han og hvorfor han er så viktig for oss. Her treffer du 100 medarbeidere som er klare til å snakke med akkurat deg om ting du lurer på, kanskje du vil bli bedt for eller kanskje bare være sammen med masse folk og ha en utrolig bra uke? Her kan du bli kjent med nye folk fra hele landet, og hvis du er redd for å falle bort i mengden har du ingenting å frykte! Du kan nemlig være med i smågrupper eller ta en tur innom miljøteltet når som helst for å slå av en prat med noen av medarbeiderne som er på stedet.

Om morgenen starter vi dagen kl 11 med bibeltime. I år vil Edin Løvås og Siri Iversen holde bibeltimene, så hvis du er klar for å sitte spikra i 30 minutter (ja, det er faktisk mulig...) kan TenOase anbefale Edin på 80 og Siri på 30. Her skulle det være noe for en hver smak.

Så frykter du kanskje at du må sitte stille hele tiden under møtene? Neida, heldigvis ikke. I løpet av møtet brukes mye tid til lovsang med et utrolig bra lovsangsband som er nytt for året! Hvor mye trøkk tror du det kan bli når 1000 ungdommer synger av full hals og bandet gir alt de har...?

Er du klar for en annerledes uke i sommer? Temeaet for TO 2003 er tilbedelse og her ligger alt til rette for at du skal få møte Jesus på den måten du liker best, enten du vil synge eller danse, skate eller spille fotball, be eller bade! Gud har skapt oss mennesker som de vi er! Derfor kan du få lov til å tilbe Gud uansett hva du driver med; hver eneste dag!

(Kilde: TenOase)

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone