Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Svært skjærgårds-vorspiel i OsloEr du klar for heidundrande fest 16. mai? Foto: Andreas Holmedahl

Svært skjærgårds-vorspiel i Oslo

Holmedahl, Johannes
2003-05-05
Horder av kjente og ukjente artister står på programmet når Skjærgårds Music & Mission Festival arrangerer 16.mai-happening i Storsalen i Oslo. - Dette blir en heidundrandes forsmak på sommerens store festival, sier Pål Tvedt.
Expect, Apangello, R.O.S.E., KFUM Gospel, M Case, Åshild m/ band, Oslo Soul Children, dj Øyvind, Herrer, D.Y.H., Andreas Hegertun og BigTop-bandet skal gjøre det de kan for å få deg møkka-lei musikk på 17. mai. Med en så fullstappet kveld som dette kommer du til å holde deg innendørs og mimre på nasjonaldagen.

- Dette blir sinnsykt kuult, sier Pål Tvedt (festivalansvarlig) på en knitrete mobillinje i det han setter seg stresset i bilen og kobler opp handsfree'n. - Det kommer til å bli flere scener. Vi hadde aldri rukket å ha alle disse på én scene i løpet av én kveld. Det vil bli en hovedscene, en scene på verandraen og en i cafeen i underetasjen. Alt dette vil skje til samtidig, så her må man velge.

- Hvorfor skal arrangementet være rusfritt?
- 16. mai er en dag hvor det er mye rus i byen. Vi vil ha et rusfritt alternativ til ungdommer i Oslo og stedene rundt. Skjærgårds Music & Mission festival er en rusfri festival, så da er det viktig at også dette arrangementet er det.

- Så dette kommer til å ligne på Skjærgårds?
- Jada, forteller Tvedt engasjert. - Dette blir en heidundrandes forsmak på sommerens store festival. Det blir fullt festivalkjør med sol, grilling og konserter. Men... det er kun plass til 1000 mennesker, så møt opp tidlig! En del må nok gå hjem på grunn av plassmangel.

Klokken 19 setter festen igang. Storsalen ligger rett ovenfor SAS-hotellet på Holbergsplass i Oslo.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone