Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Musikeren Endre Gustavsen død i bilulykkeTrygve Vold og Endre Gustavsen (t.h.) utgjorde gruppen Moody Moses Foto: Johannes Holmedahl

Musikeren Endre Gustavsen død i bilulykke

sammen med datter og bestemor
Holmedahl, Johannes
2003-04-21
Endre Gustavsen, den ene halvparten av bluesgruppen Moody Moses, døde i en tragisk bilulykke på fredag. Med han i bilen var også datteren på 8 måneder, bestemoren på 84 og kona på 27. Kona var eneste overlevende.
Langfredag, dagen før han hadde ville fylt 29, mistet Endre Gustavsen livet da bilen familien hans befant seg i frontkolliderte med en bil i feil kjøreretning på E6 ved Kløfta. Datteren og bestemoren mistet begge livet sammen med Endre, mens kona er operert på Ahus og er utenfor livsfare, opplyser vaktsjef Bjørn Jahr i Romerike politidistrikt overfor Romerikes Blad.

Politiet mener, i følge Romerikes Blad, at det var en 41 år gammel kvinne fra Hordaland som forårsaket ulykken. Hun ligger på Ullevål sykehus, med alvorlige skader. I følge politiet kjørte kvinnen i feil kjøreretning helt fra avgangsplattformen på Gardermoen, via riksvei 174 til E6 og helt fram til ulykkesstedet. Underveis forsøkte flere bilister å gjøre henne oppmerksom på hva hun gjorde.

Endre Gustavsen utgjorde sammen med Trygve Vold gruppen Moody Moses, som imponerte med svingende blues på Skjærgårdsfestivalen i fjor sommer.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone