Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
GospelJr.no blir Jay.noFra nå av starter du dagen med å taste inn "Jay.no" i steden for den gode gamle gospelen...
Relansering

GospelJr.no blir Jay.no

,
2003-04-07
Fra og med i dag, 7. april, heter Norges største nettmagasin for ungdom Jay. GospelJr-navnet er historie. Men det er mer enn navnet som er nytt...
- Jay er navnet på figuren Jay og jay er også uttalen av bokstaven J på engelsk, forteller Jays redaktør Johannes Holmedahl. - Nei, ikke fordi jeg heter Johannes men fordi godkompisen vår heter Jesus. Vi ønsket et "ufarlig" navn. Vi ønsker ikke å skremme vekk noen, men samtidig skal vi ikke være tilbakeholdene med at vi har Jesus som forbilde.

Mer fokus på nyheter og anmeldelser
- På "nye" Jay vil det bli flere anmeldelser av "kristen" musikk og bøker. Vi vil også klarere skille mellom hva som er anmeldelse og hva som er "nyheter", fortsetter Holmedahl. - Vi har fått en større redaksjon de siste månedene. Det resulterer i mer stoff. Det vil bli mer av alt. Flere nyheter, flere andakter og flere konkurranser.

Mer interaktivt
Jay skal utnytte internett. Et nettmagasin er ikke begrenset til kun tekst og bilder, men bør utnytte mulighetene som f.eks. video og lyd.
- Det skal vi ta mer i bruk, master redaktøren videre. - Blant annet planlegger vi å lage endel videoreportasjer fra den kristne festivalen "Skjærgårds" til sommer.

VIPclub
Jay.no vil også inneholde en VIPclub der du ved å kjøpe MRK SMSbibl får tilgang. Men i lanseringsuken lar vi disse sidene være tilgjengelige for alle... VIPclub'en vil inneholde bibelundervisning, spill, SMS-oversetter og mye annet snacks.

Ellers er jo designen "freashet opp". Jay.no er blitt enklere, lysere, og mer moderne enn GospelJr.

Redaktøren gir seg ikke, men fortsetter:
- Jay.no vil kommunisere med leserene på et språk de forstår og kutte ut mest mulig "kristne-uttrykk" som iblant kan oppfattes som utelukkende. Ord som brukes på Jay.no skal være ord som brukes av unge rundt om i Norge, og ikke bare i kristen sammenheng. F.eks er "å brenne for kristus" ikke lov, med mindre man mener å brenne en fyrstikk... Vi ønsker å motbevise VG-kristendommen, eller "tristendom" om du vil. Vi vil bevise at Jesus er et godt forbilde og den beste kompisen som finnes.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone