Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Gospel og volleyball hele nattaHelle Haugerud (fra v.) og Karianne Kristiansen fra Heggen gospel sto i soveposene og sang i kjempekoret. Foto: Eli Bondlid Sund

Gospel og volleyball hele natta

Sund, Eli Bondlid
2003-03-12
Forrige uke var over 200 gospelungdommer fra hele Buskerud samlet til korøvelse og volleyballturnering i Modumhallen.
- Nattcup i volleyball er tradisjon for gospelgrupper fra hele Buskerud, men det er første gang Heggen gospel er vertsskap og det er første gang vi setter sammen et kretskor og øver samtidig med turneringen, sier Turid Werrum. Hun er kretssekretær for KFUM/KFUK som var arrangør for samlingen i Modumhallen.

Til Praha
Da ungdommer fra alle gospelgruppene i Buskerud var samlet slo arrangøren to fluer i ett smekk. Hittil har 210 meldt seg på turen som går til den internasjonale korkonferansen som går av stabelen i Praha den 2. - 10 august.

- YMCA, som er det internasjonale KFUM, er arrangør. Jeg tror bortimot 10.000 gospelungdommer fra hele Europa vil være samlet i Praha, opplyser Liv Anna Furnes, leder av Heggen gospel.

Gedigen korøvelse
Det ble en gedigen korøvelse i Modumhallen da felleskoret for hele Buskerud øvde i Modumhallen. Kjersti Heian Loos, dirigent i Lier Tensing, gikk på scenen og løftet taktstokken. Flere dirigenter fikk prøve å lede kjempekoret. Janne Piros og Elisabeth Lunde som deler på dirigentansvaret for Heggen gospel, styrke også taktstokken. Gospelungdom fra Modum syntes det var topp å spille volleyball og synge så mange timer.

- Vi gleder oss og skal være våkne hele natten, sier 14-åringene Anne Juvang og Line Larsen. De er begge med i Heggen gospel og holdt seg våkne med ballspill.

- Heia Røyken! roper heiagjengen med Therese Moen Larsen, Jeanette Eriksen Holmquist og Charlina Løvholm. De håpet at volleyballaget fra Røyken Tensing vant turneringen.

Danser i Praha
Ikke alle ønsket en natt uten søvn.

- Vi håper å sove litt om vi blir trøtte, sier Helle Haugerud og Karianne Kristiansen (bildet). Jentene fra Heggen gospel står i soveposene og synger i kjempekoret. I en sal for seg selv trente dansegruppa, også de med Praha som mål. Turid Werrum skryter av 10.klassingene Hanne Håberg Mørk og Mai-Helene Pedersen fra Lier Tensing som har tatt alt ansvar for å trene dansegruppa.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone